dyp

Cina Ningbo Cixi LGGB Bearings Co., Ltd. perenahna di Cixi Ningbo, Zhejiang Povince., mangrupikeun produsen anu khusus dina bantalan.

LGGB ngagaduhan transportasi anu merenah, ayana di sisi kidul Hangzhou Bay, 60 km jauhna ti wétaneun Ningbo, 148 km jauhna ti kalér Shanghai, 138 km jauhna ti kuloneun Hangzhou. Posisi na aya di tengah Segitiga Emas Shanghai , Hangzhou sareng Ningbo, anu mangrupikeun ékonomi anu paling ageung di Hangzhou Bay, jangjang kidul daérah Delta Sungai Yangtze.

Kami dibédakeun di pasar salaku anu responsif, épisién efisien kualitas luhur, produk anu dipercaya tapi murah ka sadaya penjuru dunya, Wétan Tengah sareng Asia Tenggara, Amérika Kidul, Éropa sareng sajabina.

ku

Staf kami kasohor komitmen sareng tingkat palayanan pelanggan di industri. Kami parantos ngempelkeun tingkat luhur kaahlian rékayasa sareng ngawangun Pusat Kontrol Kualitas anu maju, tujuanana pikeun pikeun LGGB brand Bearings kami gaduh kualitas anu saé pisan sareng harga anu kalapa. Reputasi sareng tekenan urang kana kualitas hartosna anjeun gaduh katenangan dina ngagunakeun produk sareng harga kalapa kami ngahémat seueur biaya pikeun anjeun.

Kami salawasna nyiptakeun nilai pikeun konsumén!

jy (2)
jy (1)
jy (3)