dyp

Bantalan bal alur jero 6900 séri

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

f

Bantalan bola jero alur mangrupikeun anu paling populér pikeun sadaya jenis bantalan bola sabab éta tiasa dianggo dina sababaraha jinis segel, taméng sareng ring-ring.

Alur cincin bantalan nyaéta busur bunderan anu didamel sakedik langkung ageung tibatan radius balna. Bal nyieun kontak titik sareng theraceways (kontak elips nalika dimuat). Taktak cingir jerona jangkungna sami (sapertos taktak cincin luar).

Bantalan bola alur jero tiasa ngadukung beban radial, aksial, atanapi komposit sareng kusabab desain saderhana, jenis bantalan ieu tiasa diproduksi kanggo nyayogikeun akurasi anu saé sareng operasi gancang-gancang.

 

Bantalan

Bore

Diaméter luar

Lebar

Peunteun Meunteun
(KN)

Parameter Bola Bola

Max Laju

Beurat

NO

d

D

B

Dinamis

Statis

NO

Ukuranna

Gajih

Minyak

(Kg)

mm

inci

mm

inci

mm

inci

Cr

Kor

mm

r / mnt

r / mnt

6900

10

0,3937

22

0,8661

6

0,2362

2.7

1.3

9

3.175

25000

32000

0,009

6901

12

0,4724

24

0,9449

6

0,2362

2.9

1.5

10

3.175

22000

28000

0,011

6902

15

0,5906

28

1.1024

7

0,2362

4.3

2.3

10

3.969

20000

26000

0,016

6903

17

0,6693

30

1.1811

7

0,2362

4.6

2.6

11

3.969

19000

24000

0,018

6904

20

0,7874

37

1.4567

9

0,3543

6.4

3.7

11

4.763

17000

22000

0,036

6905

25

0,9843

42

1.6535

9

0,3543

7

4.5

12

4.763

14000

18000

0,042

6906

30

1.1811

47

1,8504

9

0,3543

7.2

5

14

4.763

12000

16000

0,048

6907

35

1.3779

55

2.1653

10

0,3937

9.5

6.8

14

5.556

10000

13000

0,074

6908

40

1,5748

62

2.4409

12

0,4724

13.7

9.9

14

6.747

9500

12000

0.11

6909

45

1.7716

68

2.6771

12

0,4724

14.1

10.9

15

6.747

8500

11000

0,128

6910

50

1.9685

72

2.8346

12

0,4724

14.5

11.7

16

6.747

8000

9500

0,132


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Nganjang Pelanggan News