dyp

Nyodor Bantalan Bola

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bantalan bola dorong dihasilkeun salaku arah tunggal atanapi arah bola dorong arah dua. Éta dirarancang pikeun ngan ukur beban aksial hungkul sareng henteu kedah ditanggung kana beban radial.

Bantalan bola dorong tiasa dipisahkeun, mesin cuci aci, mesin cuci perumahan, perakitan bola sareng kandang tiasa dipasang nyalira. Mesin cuci poros gaduh bantalan taneuh supados tiasa pas gangguan. Bébas tina mesin cuci perumahan dihurungkeun sareng teras langkung ageung tibatan mesin cuci batang.

Bantalan bola arah tunggal arah: diwangun ku dua mesin cuci sareng balap sareng bal kandang anu dipandu. Mesin cuci gaduh permukaan tempat datar, sareng éta sababna aranjeunna kedah didukung supados sadaya bal tiasa dimuat sacara merata. Bantalan mawa beban aksial ngan ukur dina hiji arah. Aranjeunna henteu tiasa nyandak kakuatan radial.

Arah bola dorong arah ganda: gaduh dua kurung sareng bal antara mesin cuci poros tengah sareng dua mesin cuci houding anu permukaanna rata. Mesin cuci aci gaduh lorong dina dua sisina sareng dipasang dina jurnal. Bantalan tiasa nyandak ngan ukur gaya aksial dina dua arah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Nganjang Pelanggan News