dyp

Bantalan Pompa Cai

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bantalan pompa cai mangrupikeun alat anu dianggo pikeun ngadukung tungtung aci pamompa cai. Nyocogkeun aman di sakitar aci impeller sareng ketat Int

o perumahan pompa cai, bantalan pompa cai didesain kanggo nahan setrés sareng beban disimpen dina poros pompa cai ku sistem drive-belt drive mesin. Dina kaseueuran kasus, bantalan pompa cai ditagihkeun ngalaksanakeun tugas dobel salaku bantalan pikeun poros impeller anu muter ogé segel pikeun nyegah coolant tina bocor tina perumahan pompa cai.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Nganjang Pelanggan News