dyp

Bantalan bal alur jero 6800 séri

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

f

Bantalan bola alur jero henteu tiasa dipisahkeun sareng meryogikeun sakedik perhatian atanapi pangropéa dina jasa, sanggup beroperasi dina kecepatan tinggi sareng bantalan radial seueur dianggo. Cincin batin sareng luar alur bantalan bola jero baris tunggal gaduh jalan tol alur anu jero, bantalan utamina dianggo pikeun nyandak beban radial sareng bagian tina beban aksial dina dua arah. Jenis bantalan ieu tiasa nyandak beban aksial anu beurat saatos ningkatna clearance radial, sahingga, éta tiasa nyandak tempat bantalan bola kontak sudut gancang.

Bantalan bola alur jero ngagaduhan seueur jinis struktur, disamping bantalan tipe kabuka, tameng atanapi segel dina dua sisi ogé tiasa disayogikeun.

Bantalan

Bore

Diaméter luar

Lebar

Peunteun Meunteun
(KN)

Parameter Bola Bola

Speed ​​Max

Beurat

NO

d

D

B

Dinamis

Statis

NO

Ukuranna

Gajih

Minyak

(Kg)

mm

inci

mm

inci

mm

inci

Cr

Kor

mm

r / mnt

r / mnt

6800

10

0,3937

19

0,748

5

0,1969

1.8

0,93

11

2.381

28000

36000

0,005

6801

12

0,4724

21

0,8268

5

0,1969

1.9

1

12

2.381

24000

32000

0,006

6802

15

0,5906

24

0,9449

5

0,1969

2.1

1.3

14

2.381

22000

30000

0,007

6803

17

0,6693

26

1.0236

5

0,1969

2.2

1.5

16

2.381

20000

28000

0,008

6804

20

0,7874

32

1.2598

7

0,2756

3.5

2.2

14

3.175

18000

24000

0,019

6805

25

0,9843

37

1.4567

7

0,2756

4.3

2.9

15

3.5

16000

20000

0,022

6806

30

1.1811

42

1.6535

7

0,2756

4.7

3.6

18

3.5

13000

17000

0,026

6807

35

1.378

47

1,8504

7

0,2756

4.9

4

20

3.5

11000

15000

0,029

6808

40

1,5748

52

2.0472

7

0,2756

5.1

4.4

22

3.5

10000

13000

0,033

6809

45

1.7716

58

2.2834

7

0,2756

6.4

5.6

22

3.969

9000

12000

0,04

6810

50

1.9685

65

2.559

7

0,2756

6.6

6.1

24

3.969

8500

10000

0,052


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Nganjang Pelanggan News