dyp

Bantalan Bola Kontak Angular

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bantalan bola kontak sudut gaduh balap dina ring jero sareng luar anu digusur silih arah dina sumbu bantalan, anu hartosna yén éta dirancang pikeun nampung beban anu dikombinasikeun, nyaéta sakaligus ngadukung beban radial sareng aksial. Beban aksial kapasitas mawa bantalan bola kontak sudut ningkat kalayan ningkatna sudut kontak. Sudut kontak α dihartikeun salaku sudut antara garis anu ngagabung kana titik kontak bola sareng balap dina pesawat radial, sapanjang beban ditransmisikeun ti hiji jalur ka jalur anu sanés, sareng garis anu jejeg kana poros bantalan. didamel tina kuningan, résin sintétik anu sanésna tunduk kana fitur bantalan masing-masing sareng kaayaan aplikasi.

Jenis:

1. Séri Baris Tunggal

2. Seri Paké Speed ​​Laju

3. séri jajaran dobel

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Nganjang Pelanggan News