dyp

Hub Bantalan DAC Series

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bantalan hub roda nyaéta fungsi utama bantalan sareng nyayogikeun pituduh anu akurat pikeun rotasi roda, éta dina beban aksial sareng beban radial bear, mangrupikeun komponén anu penting pisan. Roda mobil tradisional kalayan bantalan dikombinasikeun ku dua sét bantalan roller tirus atanapi bantalan bola, sareng pamasangan bantalan, segel minyak sareng pangaturan clearance dilaksanakeun dina jalur produksi otomatis. Struktur ieu ngajantenkeun kasusah dina pabrik mobil mobil, biaya tinggi sareng reliabilitas anu kirang, sareng nalika mobil dina pangropéa ngadu, ogé kedah diberesihan, bantalan minyak sareng penyesuaian. Unit hub hub roda aya dina sudut standar bantalan bola kontak sareng bantalan roller tirus, dina dasar éta bakal janten dua sét bantalan sacara gembleng, ngagaduhan kinerja pangaturan clearance majelis saé, tiasa disingkahkeun, beurat entéh, struktur kompak , kapasitas beban ageung, pikeun bantalan anu disegel sateuacan dimuat, segel gajih roda éksternal ellipsis sareng tina pangropéa sareng sanésna, sareng parantos dianggo sacara umum dina mobil, dina treuk ogé ngagaduhan kacenderungan pikeun laun ngembang aplikasi.

Jenis:

1. séri DAC

2. séri DACF

Séri 3.DAC2F


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Nganjang Pelanggan News