dyp

Bantalan bal alur jero 16000 séri

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

g

Bantalan bola alur anu jero nyaéta bantalan rolling paling umum kalayan aplikasi anu lega.

Raceways dina kadua cincin aya dina bentuk alur busur, anu tiasa nyandak beban radial sareng beban aksial dina dua arah. Éta tiasa diterapkeun dina kaayaan anu diperyogikeun kecepatan puter anu luhur sareng sora anu lemah sareng geter anu handap.

Bantalan bola alur jero tiasa dianggo pikeun kotak gear, alat-alat, motor, alat-alat rumah tangga, mesin pembakaran internal, kendaraan patalimarga, mesin tatanén, mesin konstruksi, mesin rékayasa, sapatu skating roller, yo-yo, sareng sajabana.

Naha Milih Urang?

1. Kontrol anu saé sareng kualitas luhur, gancang, low noise, umur panjang

Bantalan sampel 2. gratis

3. pangiriman gancang

4. harga kalapa

5. urutan leutik ditampi

6. Gambar palanggan atanapi sampel ditampi

7. jasa OEM

8. Standar ISO

9. Harga anu wajar

Bantalan

Bore

Diaméter luar

Lebar

Peunteun Meunteun
(KN)

Parameter Bola Bola

Max Laju

Beurat

NO

d

D

B

Dinamis

Statis

NO

Ukuranna

Gajih

Minyak

(Kg)

mm

inci

mm

inci

mm

inci

Cr

Kor

mm

r / mnt

r / mnt

16001

12

0,4724

28

1.1024

7

0,2775

5.1

2.4

8

4.763

26000

30000

0,019

16002

15

0,5906

32

1.2598

8

0,315

5.6

2.8

9

4.763

22000

26000

0,025

16003

17

0,6693

35

1.378

8

0,315

6.8

3.35

10

4.763

20000

24000

0,032

16004

20

0,7874

42

1.6535

8

0,315

7.9

4.5

10

5.556

18000

21000

0,051

16005

25

0,9843

47

1,8504

8

0,315

8.35

5.1

11

5.556

15000

18000

0,059

16006

30

1.1811

55

2.1645

9

0,3543

11.2

7.4

12

6.35

13000

15000

0,091

16007

35

1.3779

62

2.4409

9

0,3543

11.7

8.2

13

6.35

12000

14000

0,107

16008

40

1,5748

68

2.6772

9

0,3543

12.6

9.65

15

6.35

10000

12000

0,125

16009

45

1.7716

75

2.9528

10

0,3937

12.9

10.5

16

6.35

9200

11000

0,171

16010

50

1,965

80

3.1496

10

0,3937

13.2

11.3

16

7.144

8400

9800

0,18

16011

55

2.1653

90

3.5433

11

0,433

18.6

15.3

16

7.938

7700

9000

0,258

16012

60

2.362

95

3.74

11

0,433

20

17.5

18

7.144

7000

8300

0,283

16013

65

2.559

100

3.937

11

0,433

20.5

18.7

20

7.144

6500

7700

0,307

16014

70

2.7559

110

4.3307

13

0,5118

24.4

22.6

15

9.525

6100

7100

0,441

16015

75

2.9528

115

4,5276

13

0,5118

25

24

16

9.525

5700

6700

0,464

16016

80

3.1496

125

4.9213

14

0,5512

25.4

25.1

15

11.112

5300

6200

0,597

16017

85

3.3465

130

5.1181

14

0,5512

25.9

26.2

16

11.112

5000

5900

0,626

16018

90

3.5433

140

5.5118

16

0,6299

33.5

33.5

15

12.7

4700

5600

0,848

16019

95

3.7402

145

5.7087

16

0,6299

34.5

35

16

12.7

4500

5300

0,885

16020

100

3.937

150

5,9055

16

0,6299

35

36.5

17

12.7

4200

5000

0,91


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Nganjang Pelanggan News