dyp
  • Kumaha pikeun ngaidentipikasi kualitas bantalan ngaliwatan penampilan

    Kumaha pikeun ngaidentipikasi kualitas bantalan ngaliwatan penampilan

    Urang kabeh terang yén dina urutan pikeun mobil bisa ngajalankeun ogé, mimiti sagala teu bisa dipisahkeun tina mesin, sarta hal anu kacida penting - roda.Salah sahiji bagian anu paling penting tina roda nyaéta bantalan.Kualitas bantalan langsung mangaruhan operasi ban, sareng pamariksaan ...
    Maca deui
  • Fitur tina bantalan roller tapered

    Fitur tina bantalan roller tapered

    Bantalan mangrupikeun struktur dukungan anu diproduksi sacara industri pikeun nyambungkeun sababaraha bagian.Bagian anu béda gaduh struktur anu béda, janten seueur jinis bantalan anu béda-béda parantos dikembangkeun.Di handap ieu ngenalkeun karakteristik bantalan roller tapered: 1. Karakteristik struktural ta ...
    Maca deui
  • Bubuka kana prinsip kerja tina tilu tipena béda bantalan

    Bubuka kana prinsip kerja tina tilu tipena béda bantalan

    Bantalan maénkeun peran anu penting pisan dina mesin sareng alat dina sababaraha industri.Naha éta dina desain mékanis atanapi dina operasi sapopoé tina alat-alat diri, bantalan, komponén leutik anu sigana teu penting, teu tiasa dipisahkeun.Henteu ngan éta, tapi ruang lingkup bantalan anu cukup luas.W...
    Maca deui
  • Kumaha ngalaksanakeun pangropéa gesekan tina bantalan

    Kumaha ngalaksanakeun pangropéa gesekan tina bantalan

    1. Tetep bantalan lubricated tur bersih Sateuacan inspecting bearing, beungeut bearing kudu cleaned munggaran, lajeng bagian sabudeureun bearing kudu disassembled.Perhatosan khusus yén segel minyak mangrupikeun bagian anu rapuh, janten henteu nganggo kakuatan teuing nalika mariksa sareng ngahapus ...
    Maca deui
  • Kumaha pariksa bantalan méja rotary sapopoé

    Kumaha pariksa bantalan méja rotary sapopoé

    1.The rolling sora bearing A detektor sora dipaké pikeun mariksa ukuran jeung kualitas sora sora rolling tina bearing ngajalankeun.Malah lamun bearing ngabogaan slight peeling jeung karuksakan séjén, éta bakal emit sora abnormal jeung sora teratur, nu bisa dibédakeun ku detektor sora....
    Maca deui
  • Precautions pikeun bearing disassembly

    Precautions pikeun bearing disassembly

    Bantalan dipasang dina akar aci ros-rosan setir, anu hese dipiceun, utamina kusabab teu pikaresepeun pikeun dioperasi.A puller husus bisa dipaké, nu bisa gampang dihapus.Pasang dua leungeun baju tarik buleud jero satengah kerucut tina penarik dina bantalan jero, tigh ...
    Maca deui
  • Daur pangropéa bantalan - kumaha ngajaga bantalan?

    Daur pangropéa bantalan - kumaha ngajaga bantalan?

    Daur Pangropéa Bearing Sabaraha sering bantalan kedah dilayanan? Bantalan sacara téoritis tiasa dianggo salami 20,000 dugi ka 80,000 jam, tapi umur spésifik gumantung kana ngagem sareng inténsitas kerja nalika dianggo.Keringkeun bantalan anu dibersihkeun ku lawon garing, teras soak dina minyak anti karat.Dina prosés ieu, b ...
    Maca deui
  • terobosan signifikan dina téhnologi bearing domestik

    terobosan signifikan dina téhnologi bearing domestik

    Bantalan, salaku komponén indispensable produk industri, bisa ditempo madhab di ampir unggal pojok kahirupan, naha éta téh-speed tinggi rail, airplanes jeung kandaraan badag lianna, atawa komputer, mobil jeung item nu sejen nu bisa ditempo madhab dina kahirupan. aranjeunna kedah dianggo dina manufaktur....
    Maca deui
  • Kumaha carana milih bantalan rolling?

    Kumaha carana milih bantalan rolling?

    Nurutkeun kana rotasi beban akting dina bearing relatif ka ring, aya tilu rupa beban nu rolling bearing ring ngasuh: beban lokal, beban siklik, sarta beban ayun.Biasana, beban siklik (beban rotasi) sareng beban ayun ngagunakeun pas anu ketat;kecuali syarat khusus...
    Maca deui
  • Ngajarkeun anjeun kumaha carana milih modél bearing kalayan taun pangalaman urang dina industri bearing

    Ngajarkeun anjeun kumaha carana milih modél bearing kalayan taun pangalaman urang dina industri bearing

    bantalan rolling béda boga ciri béda jeung cocog pikeun sagala rupa kaayaan aplikasi rupa parabot mékanis.Staf seleksi kedah milih modél bantalan anu cocog tina produsén bantalan anu béda sareng seueur jinis bantalan.1. Pilih modél bantalan ...
    Maca deui
  • Naha bantalan kedah dibersihkeun sateuacan dipasang?

    Naha bantalan kedah dibersihkeun sateuacan dipasang?

    Masih seueur jalma anu masih ragu.Sababaraha pamasangan bearing sareng pangguna nganggap yén bantalan sorangan ngagaduhan minyak pelumas sareng nganggap yén éta henteu kedah dibersihkeun nalika instalasi, sedengkeun sababaraha tanaga pamasangan bearing mikir yén bantalan kedah dibersihkeun sateuacan ins...
    Maca deui
  • Penjelasan lengkep ngeunaan pancegahan pamasangan pikeun bantalan bola kontak sudut

    Penjelasan lengkep ngeunaan pancegahan pamasangan pikeun bantalan bola kontak sudut

    Kahiji, nengetan meresihan bantalan bola kontak sudut Dina raraga nyegah lebu jeung karat salila transportasi jeung neundeun, beungeut bearing bola kontak sudut ieu coated kalawan minyak anti karat nalika produk ieu shipped.Saatos ngabongkar, minyak anti karat kedah dibersihkeun heula ...
    Maca deui
  • Ngartos pangaweruh dasar bantalan dina hiji artikel, buru-buru ngumpulkeun!

    Ngartos pangaweruh dasar bantalan dina hiji artikel, buru-buru ngumpulkeun!

    Bearing mangrupikeun komponén penting tina mesin kontemporer.Fungsi utami nyaéta pikeun ngadukung awak puteran mékanis, ngirangan koefisien gesekan nalika gerakanna, sareng mastikeun akurasi rotasi na.Numutkeun kana sipat gesekan anu béda tina elemen anu gerak, bantalan tiasa di ...
    Maca deui
  • Jero alur ball bearing, naha ieu disebut deep groove ball

    Jero alur ball bearing, naha ieu disebut deep groove ball

    Bantalan bola alur jero mangrupikeun salah sahiji jinis bantalan anu paling umum, sareng seueur dianggo dina produksi sareng tarjamahan literal life.The mangrupikeun bantalan bola alur jero, naha éta disebut bantalan bola alur jero.Tangtu, aya alesan sejen, nu struktur alur jero ...
    Maca deui
  • Analisis pangembangan industri bantalan nagara kuring - bantalan luhur, inovasi China pikeun ngiringan bumi jarang

    Analisis pangembangan industri bantalan nagara kuring - bantalan luhur, inovasi China pikeun ngiringan bumi jarang

    Industri bantalan mangrupikeun industri dasar industri manufaktur sareng industri penting anu ngadukung peralatan utama nasional sareng industri manufaktur alat presisi.Pangwangunanna parantos maénkeun peran anu penting dina kamekaran industri manufaktur nagara urang....
    Maca deui
  • Pangaweruh ngeunaan sakabeh ranté industri élmu populér "bantalan rolling": manufaktur, aplikasi, pangropéa ...

    Pangaweruh ngeunaan sakabeh ranté industri élmu populér "bantalan rolling": manufaktur, aplikasi, pangropéa ...

    Kami nganggo sahenteuna 200 bantalan unggal dinten dina kahirupan urang.Eta geus robah kahirupan urang.Ayeuna para élmuwan ogé ngaberkahan otak anu bijaksana, supados tiasa mikir sareng nyarios.Ku cara kieu, pikeun bantalan precision dina rel-speed tinggi, jalma ogé bisa ngarti sagala status tina bantalan wit ...
    Maca deui