dyp

Clutch Ngaleupaskeun Bantalan

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Lima Fitur Penting tina Clutch Release Wearing Resistansi Type Bearing:

Bahan anu bermutu tinggi, kalayan téknologi Perbaikan canggih, ngajantenkeun kisi mikro logam langkung padet sareng sasaruaan, tahan maké sareng durabilitas.

Ferrule nganggo peralatan pamrosésan anu canggih, cocog sareng bola spésifikasi anu tinggi sareng punggawa, ngabantosan bantalan pikeun mindahkeun lancar sareng manjangkeun umur jasa.

Ngadopsi tingkat luhur tingkat low pelumasan profésional noise, sacara efektif ngirangan koefisien gesekan; ngahontal tingkat non-abnormal sareng tingkat non-muriang.

Desain terpadu profesional bantalan sareng ngaleupaskeun rungkun, ngajantenkeun sadayana unit bantalan pelepasan gampang dipasang sareng presisi anu langkung luhur.

Desain sareng téknologi dioptimalkeun, torsi non-return tinggi, torsi break-out rendah, gampang kopling, langkung saé pikeun pangaruh nyetir.

Jenis:

1.Jinis sudut bantalan bola conatct sudut

2. Majelis sareng bantalan bola kontak sudut anu disegel

3. Assemblies ku disegel diri aligning bantalan bola


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Nganjang Pelanggan News