dyp

Bantalan stainless

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bantalanna seueur dianggo dina listrik, alat bumi, alat listrik, alat kabugaran, motor, alat médis, mesin tékstil, alat, alat, mesin tatanén saham sareng sababaraha mesin khusus jsb.

Kauntungan kalapa

1. Tingkat kualitas: ngahontal tingkat anu sami sareng Jepang sareng bantalan Éropa

2. Tingkat kasabaran: ABEC-3 (P6) ABEC-5 (P5) ABEC-7 (P4)

3. Kirang gesekan sareng ribut panghandapna

4. Kacepetan gancang

5. Sadaya ukuran bantalan bola alur jero


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Nganjang Pelanggan News