dyp

1. Bending atanapi misalignment tina aci pompa cai bakal nyababkeun pompa cai ngageter sareng nyababkeun pemanasan atanapi pakean bantalan.

2. Kusabab kanaékan dorong aksial (contona, nalika disk kasaimbangan sareng ring kasaimbangan dina pompa cai parantos parah), beban aksial dina bantalan ningkat, nyababkeun bantalanna panas atanapi bahkan rusak. .

3. Jumlah minyak pelumas (gajih) dina bantalan henteu cekap atanapi kaleuleuwihi, kualitas na goréng, sareng aya puing, pin beusi sareng puing-puing anu sanésna: Bantalan ngéser kadang henteu diputer kusabab karusakan minyak, sareng bantalan henteu tiasa dibawa kana minyak pikeun nyababkeun bantalanna panas.

4. clearance cocog bantalan henteu minuhan sarat. Salaku conto, upami cocog antara cincin jero bantalan sareng poros pompa cai, cincin luar bantalan sareng awak bantalan teuing leueur atanapi ketat teuing, éta tiasa nyababkeun bantalanna panas.

5. Kasaimbangan statis tina rotor pompa cai henteu saé. Gaya radial tina pompa cai rotor ningkat sareng beban bantalan ningkat, nyababkeun bantalanna panas.

6. Geter pompa cai nalika éta dioperasikeun dina kaayaan titik non-desain ogé bakal ngakibatkeun bantalan pompa cai janten panas.

7. Bantalanana parantos rusak, anu sering janten panyabab pemanasan bantalan. Salaku conto, bantalan roller anu tetep tetep rusak, bal waja ngaremukkeun cincin batin atanapi cincin luarna rusak; lapisan alloy tina ngageser bantalan mesék sareng murag. Dina hal ieu, sora dina bantalanna henteu normal sareng sora na tarik, janten bantalanna kedah dibongkar kanggo pamariksaan sareng diganti dina waktosna.

Pancegahan ngalawan hawa bantalan pompa cai anu luhur teuing;

1. Nengetan kualitas instalasi.
2. Nguatkeun pangropéa.
3. Bantalan kedah dipilih numutkeun data anu aya hubunganana.


Pos waktos: Okt-24-2020